Alla inlägg under mars 2007

Av credule - 24 mars 2007 01:54

Tack Johan Johansson och Kjell Höglund för en makalöst trevlig kväll...Höglund var verkligen i sitt esse, med världens spelglädje. Han "studsade" formligen omkring på scenen och bara log sitt bredaste leende:) Och vem f-n, förutom Johan Johansson, kan kliva upp på scenen iklädd svart mönstrad skjorta nedstoppad i ett par leopard brallor av plysch och ett par goa gympadojjor och ändå vara både asläcker och fullkomligen osa rock?...Kvällens god damn (förutom alkisen som gått i realskolan med Jan Stenmark) var stereotyp-bratset som kunde varenda Kjell Höglund låt utantill och som dessutom recenserade Martin Ljung...Gott när folk visar sig inte vara så lättplacerade som vi vill göra dem...Kvällens suck var den övervintrade mannen med Texaco-kepsen som kliver fram till Johan Johansson och frågar vem fan han är. "Jag har ju kommit hit för att se Kjell Höglund"...Jag sover gott i natt på min nyinköpta, ännu något oslipade kudde...hoppas du sover gott på min:):)Ich bin so j-vla glad och nöjd just nu...om några timmar är det jobb...God natt medborgare!!!

Av credule - 23 mars 2007 11:38

Idag är en go dag. Lugnt på redaktionen, de flesta är på kurs. Det enda inbokade jobbet är ett spännande möte som jag själv initierat. Håller på med ett större reportage, med substans och högt läsvärde vilket skänker mig tillfredställelse. I kväll ska jag beskåda Kjell Höglund och Johan Johansson på Bar Lokal i Norrköping, detta ses fram emot med stor entusiasm. Stället är oerhört charmigt, liksom de båda underhållarna…kan bara bli bra. I morgon, teater – med lite tur får jag med mig mycket trevligt sällskap. Allt pekar uppåt, inte ens det faktum att jag ska jobba hela helgen trycker ner mig. Jag får vara ledig lite nästa vecka i stället…då ska jag projekta…försöker få ukulelegurun att hjälpa mig med mitt musicerande, har nyligen påbörjat ett spännande fotoprojekt och lägenheten är ett pågående förändringskaos. Jag skapar, existerar och infiltrerar! Ikväll ska jag måla läpparna röda!

Av credule - 22 mars 2007 22:57

I natt tar jag med mig en öm hals, min sexuella peak och ett j-vla sug efter Kjell Höglund, Johan Johansson och Dario Fo.Det kommer bli en bra helg, trots jobb.God natt medborgare!

Av credule - 22 mars 2007 12:26

Vaknade imorse, överkörd av tåget som skulle ta mig härifrån.

Av credule - 21 mars 2007 21:46

Mitt oranga kuvert skvallrar om ett långt arbetsliv!I övrigt en dag där följande konstateranden gjorts:1. Skaffa inte barn för sällskapet - de blir tonåringar och du hamnar längst ner på inne-listan.2. Gå inte på folks bild av dig - gå inte heller på den bild du skapat av dig själv.3. Jag är extremt besvärlig och ombytlig. Följer minsta känslomässiga nyck eller avsaknad av den samma.4. Jag är en sjuhelvetes redigerare tillika journalist. För detta borde jag stå lite rakare i ryggen5. Gör fler oväntade saker, det brukar alltid bli bra.6. Du är inte snyggare i håret än du gör dig. Deal with the lack of interest och skratta med spegelbilden i stället för åt den.Bubblare: Jag tycker nog om vin - lite för mycket!

Av credule - 21 mars 2007 20:36

Köpte en mycket bra bok igår från 1949 med den inte alltför politiskt korrekta titeln "Mörk sång - Amerikanska negerdikter". Titeln till trots så är orden som ryms på sidorna exceptionellt vackra och knytnävslag-i-magen-starka. Sida efter sida med poetiska skildringar sprugna ur slaveriet i den amerikanska södern:"Negern talar om floder:Jag har känt floder,jag har upplevt floder gamla som världen själv och äldreän mänskoblodets ström i mänskoådror.Min själ har djupnat som floder.Jag har badat i Eufrat när gryningen var ny.Jag reste mig en hydda vid Kongo och Kongo mumlademig till sömns.Jag såg ut över Nilen och staplade pyramider högt överdess vatten.Jag hörde Mississippi sjunga när Abe Lincoln for ner tillNew Orleans, och har sett dess dyiga bringa förgylldav solnedgång.Jag har känt floder:urgamla skymningsfloder.Min själ har djupnat som floder."

Av credule - 20 mars 2007 20:05

Skottlossning på Östenssons på Ekön igår kväll och idag hittade jag en handgranat under min visit i det gamla E-lux området. WTF??!Motala is the new Chicago...Väpnat rån mot matbutikButiksrånare i Motala fortfarande på fri fot

Av credule - 20 mars 2007 19:59

Tog med mig lunch, bestående av en gudomlig landgång och en termos med kaffe och satte mig ute vid piren i Borensberg. Solen gassade och det var tyst så när som på några gäss som höll mig sällskap inne i vassen, på tryggt avstånd.Tog därefter en lång upptäcksfärd på diverse små, krokiga landsvägar. Kom hem smutsig, blöt, trött och lycklig. Naturligtvis hann jag med några loppisar också och hade tre kassar böcker, filmer och musik med mig hem (behöver någon som säger åt mig att sluta köpa böcker, får inte plats med mer nu)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<<
Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards