Alla inlägg under april 2008

Av credule - 10 april 2008 16:20

Man hör ju ofta om män och att de tänker på sex miljonersmiljaders gånger om dagen/i minuten - ja, nästan i sekunden. Jag gör det också. I dag när jag var och simmade till exempel. Då tänkte jag nog på det minst 75 gånger. Sedan satte personalen på musik. Chris de Burgh - "Lady in red", följt av Backstreet Boys.

Genast började jag tänka på min usla ekonomi i stället...

Av credule - 10 april 2008 10:02

Sitter i en soffa utanför IV-programmet på Carlsunds utbildningcentrum. Ska samtala med en kvinna bakom stängd dörr, upptagen av samtal.

Lärare och elever springer om vartannat. Huvuden sticker ut ur klassrum med svängdörrar. Lärare söker elever som i sin tur söker en anledning att slippa. Ingen har bråttom att komma igång. Tio minuter över åtta har trafiken av villrådighet lagt sig en aning. Fem minuter senare är samtalet slut och kvinnan bakom dörren bjuder in. Jag lämnar de osäkra tjejerna med alldeles för mycket smink och tajta jeans samt de vilsna killarna med alldeles för mycket röstresurser och ingenting att säga. Stänger dörren och önskar att livet efter detta varken innehåller skolplikt, gymnasieval eller tonår...

Av credule - 9 april 2008 19:30

Snart brakar det loss fullständigt. Då ska matchen LHC-HV71, resultatbörsen samt fotbollsresultat från Norrköping in i tidningen. Och jag som nummer 1: är totalt ointresserad av sport, nummer 2: inte vet riktigt hur jag ska göra. Men det kommer bli bra...

Just nu är jag trött med stort j-vla T. Har arbetat sedan klockan 07.30 i morse. Ögonen går i kors och VÄRKER galet!!! Vill hem och sova, sova, sova...



SÅ - nu har jag gnällt av mig lite...fick jag ny energi av...

Av credule - 8 april 2008 21:31

I natt tar jag med mig kärleksarmar, nya mötesplatser och stress över allt som borde varit gjort.


God natt medborgare! 

Av credule - 7 april 2008 14:22

I natt drömde A att jag dog. När han kröp upp bakom min rygg med armarna runt min kropp och tårar i ögonen gjorde jag det nästan. Dog alltså.

"Jag blev så glad att du var här" sa han och dräpte mig fullständigt.

Av credule - 7 april 2008 07:49

ÅH! Ännu ett par jeans åt helvete för att man är för tjock! Varför förstärker inte tillverkarna byxorna i grenen???!!! (retorisk fråga)

Av credule - 6 april 2008 10:22

Lustigt att skriva om våren när regnet sakta ramlar ur grådiset utanför fönstret. Och trots att det var vår i går har jag svårt att minnas.

I övrigt en fröjdefull morgon. Lite stela leder precis vid uppvaknandet men några koppar varmt java senare så börjar de mjukas upp. Dagen i dag äger jag. Tiden är min att förvalta relativt fritt. Inväntar samtal från mor vilket torde leda till ett besök på samlarmässan i Folkets park. Senare under dagen droppar förmodligen moster M in...men man vet aldrig så noga med släkten. Kan lika gärna ställa in. Vore dock kul att ses en sväng. (En av mina journalistlärare kritiserade ofta texter som innehöll ordet dock. Det används inte i talspråk, var hans motivation. Hur fel han hade. Både jag och flera kollegor samt bekanta använder ordet när vi talspråkar.)


Tanke som studsar runt och som slutligen kan leda till förändring, eller nåt annat kreativt och vuxet: Jag delar gärna med mig av de aktiviteter som tar plats i mitt liv. Ändå ingår inte jag någonstans. Är det för att jag väljer att inte delta eller är det för att jag inte bjuds in?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards