Alla inlägg den 17 januari 2008

Av credule - 17 januari 2008 11:18

Jag är av åsikten att en schysst människosyn är grunden på vilken rättigheten till liv vilar. Jag är dessutom av åsikten att kvinnor är människor och därför ska inkluderas. Att ha en schysst människosyn innebär konkret att man motsäger alla former av förtryck och att man gör allt som står i ens makt för att inte delta i detsamma.

Jag anser att alla plastiga brudar med ultrablonderat hår är förtryckta. Av samhället, media, män och sin egen låga självkänsla. För denna vulgära åsikt anses jag vara feminist, rödstrumpa, manshatare osv...Varför?

Hur många av er var det som reagerade starkt mot bilderna på Belgian Blue för några år sedan? Makabert, inte sant? Men visst finns det vissa likheter? Men Linda Rosing har ju, till skillnad från tjuren, valt sitt öde tänker du kanske då. Har hon? Eller är det våra applåder som gör henne till ett makabert (i mina ögon) sexobjekt (i någon annans)?

Plastkarusellen snurrar. Och det går bara snabbare och snabbare. Retuscherade bilder blir verklighet och vanliga, sunda, vackra kvinnor går runt och hatar sig själva. Det är förtryck!!! Och alla som hejjar på, utan att stanna upp och fundera på varför, är skyldiga till ett helvetes lidande för en massa människor. Av båda könen! För även män är offer i denna hets efter det perfekta. För inte fan kan det vara sunt att tråna efter levande barbiedockor. Eller? Det är ju faktiskt, om man tänker efter, så skruvat att det borde klassas som en fetisch.


Oj, vad jag gick igång där...igen. 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards