Alla inlägg den 7 augusti 2007

Av credule - 7 augusti 2007 10:56

De vita impotenta män som nu styr planeten har en historia bakom sig fylld av upprepade brott mot naturens harmoniska lagar, brott som alla har haft som mål att etablera en tyrrani för det materialistiska åldrandet över det försiktiga, de fredsälskande, de unga, de färgade. För att bevisa detta, låt fakta föras vidare till kommande generationers bedömmande.

    * De här gamla vita makthavarna har bibehållit ett ständigt pågående krig mot andra arter, förslavat och förstört djur och fisk och spridit en giftig matta av betong och metall över jordens mjuka yta.
    * De har dessutom bibehållit ett tillstånd av krig bland sin egen sort och mot de färgade raserna, de fredsälskande, de vänligt sinnade och de unga. Folkmord har blivit en vana.
    * De har upprättat en artificiell sällsynthet, nekar fridsamma folk den naturliga rätten till jordens överflöd av tillgångar.
    * De har glorifierat värdet i materiella tillgångar och förkastat värdet av andliga tillgångar.
    * De har gjort anspråk på att ha privat och personligt ägandeskap på Guds land och fråntar med hjälp av vapen de fridsamma rätten att passera över jorden.
    * De har i sin girighet rest konstgjorda barriärer för imigration för att förhindra folkets frihet att förflytta sig.
    * I sin iver att kontrollera har de satt upp system av obligatorisk utbildning för att tvinga barnens sinnen till underkastelse och för att förstöra de lekfulla och ungas visdom och oskuldsfullhet.
    * I sin lust efter makt försöker de kontrollera alla sorters kommunikation för att förhindra det fria flödet av idéer och för att hindra de fridsammas givande utbyten.
    * I sin fruktan har de upprättat enorma arméer av hemliga poliser som spionerar på de fredliga.
    * I sin ilska tvingar dem de fridsamma unga att mot sin vilja gå med i deras armeer och föra mordiska krig mot de unga och fridfulla i andra länder.
    * I sin girighet har de gjort produktionen och försäljningen av vapen basen i deras ekonomi.
    * Av rent vinstintresse har de förgiftat luften, floderna, haven.
    * I sin impotens har de glorifierat mord, våld och onaturlig sex i massmedia.
    * I sin åldrande girighet har de satt upp ett ekonomiskt system som gynnar ålder före ungdom.
    * De har på alla möjliga vis försökt skapa en robotlik enighet och krossa variation, individualism och tankens oberoende.
    * I sin girighet har de upprättat politiska system som ger de äldre makten och tvingar ungdommar att välja mellan falsk likhet eller smärtsammt utanförskap.
    * De har invaderat privatlivet genom olagliga kontroller, otillåtna gripanden och regelbundna trakaserier.
    * De har skapat listor över arméer av tjallare.
    * I sin girighet sponsrar man konsumtionen av dödlig tjära och uppmuntrar elaka straff för innehav av livgivande alkaloider och syror.
    * De erkänner aldrig ett misstag. De annonserar oavbrutet det fina i girighet och krig. I sin reklam och i sin manipulation av information förskönar de skränig falskhet och gudfruktig självförbättring. Deras uppenbara fel uppmuntrar dem bara till större misstag och skränigare självgodkännande.

    * De är uttråkade.
    * De hatar skönhet.
    * De hatar sex.
    * De hatar liv.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards